Vizos

1. Vizos 

Lietuvos piliečiams, vykstantiems vizitui į Jungtinius Arabų Emyratus, reikalinga viza, kuri suteikiama nemokamai, atvykus į šalį atvykimo oro uoste. Viza leidžia viešėti šalyje ne ilgiau kaip 30 dienų nuo atvykimo į Jungtinius Arabų Emyratus dienos. Atkreipiame dėmesį į tai, kad įvažiuojančio į šalį asmens pasas turi galioti ne trumpiau kaip 6 mėnesius, skaičiuojant nuo kelionės pabaigos. Asmenims be pilietybės, turintiems leidimą gyventi Lietuvos Respublikoje ir išduotą galiojantį kelionės dokumentą, atvykti į JAE neleidžiama. Ne Lietuvos Respublikos piliečiams migracijos tarnybų reikalavimai ir vizos išdavimo tvarka gali skirtis. Dėl visos reikiamos informacijos būtina kreiptis į kelionių agentūrą ar atitinkamos šalies diplomatines atstovybes, konsulines įstaigas. Daugiau informacijos www.pasienis.lt ir www.migracija.lt. UAB „Tez Tour“ neatsako už tai, kad neįsigijęs vizos turistas neišvyksta į kelionę, taip pat už pasienio bei migracijos tarnybų priimtus sprendimus turisto atžvilgiu bei dėl to patirtus nuostolius.

DĖMESIO! Užsienio valstybių, neturinčių bevizio režimo susitarimo su Lietuvos Respublika, piliečiams, norintiems į kelionę vykti iš Lietuvos, būtina daugkartinė (Šengeno arba nacionalinė) viza. Daugiau informacijos www.pasienis.lt ir www.migracija.lt.

ATTENTION! Tourists, who are the citizens of Foreign countries, which do not have contracts with the Republic of Lithuania according to elimination of visas for travel to the Republic of Lithuania, when purchasing a trip with departure from Lithuania / return to Lithuania, must have a multiple entry visa (Schengen or National visa), valid not less than the duration of the trip (detailed information you can find www.migracija.lt).

ВНИМАНИЕ! Гражданам зарубежных стран не имеющим безвизового соглашения с Литовской Республикой, которые приобрели туристическую поездку, вылета / возврата из / в Литовскую Республику должны иметь многократную (национальную или шенгенскую) визу, сроком действия визы не менее продолжительности поездки/путёвки (подробную информацию можно получить www.migracija.lt).

ADDITIONAL INFORMATION FOR THE CITIZENS OF FOREIGN COUNTRIES! All nationalities listed below don‘t need Tourist visa to enter the UAE: Andorra, Australia, Austria, Belgium, Brunei, Canada (not from 02 Jan 2011 to 10 June 2013) Denmark, Finland, France, Poland, Slovenia, Slovakia, Cyprus, Germany Greece, Hong Kong, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Czech Republic, Lithuania Hungary, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Malaysia, Monaco, Netherlands (Holland), New Zealand Norway, Paraguay, Latvia, Estonia, Portugal, San Marino, Singapore, South Korea, Spain, Sweden Switzerland, United Kingdom, United States, Vatican City, Croatia, Romania, Bulgaria.

NOTE!: Any other nationalities need to apply for tourist visa.Documents needed for applying for tourist visa: passport copy (color) and one personal photo. Original passport ( not a travel document ), should not expire within six (6) months from the expected date of departure from the UAE. All listed documents and 100 EUR visa fee should be payed and provided for travel agency where the trip is purchased. JSC „Tez Tour“ provides visa procedures only for persons, purchasing full travel package to UAE. Tourist visa is valid for 30 days inside UAE. Tourist visa is valid for 60 days from the date of issue. In case of tourist visa refusal due to decision of migration authorities, visa fee is not refundable.

Skrydžių datos

galima išskristi galima grįžti

Skrydžių tvarkaraštis ir aviabilietai
Pradžia
Naktys
Iš miesto
Keliautojai
Šalis: Jungtiniai Arabų Emyratai
Išplėstinė paieška
Viešbutis
Viešbučio kategorija
Maitinimas
Šalis: Jungtiniai Arabų Emyratai
Išplėstinė paieška