Vizos

VIZOS

LR piliečiams turistiniam vizitui į Kiniją reikia įsigyti vizą.

Pasas turi galioti mažiausiai 6 mėnesius nuo grįžimo iš Kinijos datos. Pase turėtų būti bent 2 laisvi puslapiai Kinijos vizai. Vizai gauti reikia užpildyti prašymo formą, turėti 1 nuotrauką, paso kopiją, viešbučio registraciją lankymosi periodui, lėktuvo bilietų kopijas, draudimo sertifikato kopiją.

Paraiška turi būti pateikta Kinijos konsulatui arba ambasadai šalyje likus 1 mėn. iki išvykimo. Viza dažniausiai išduodama 30 dienų, tačiau galima 3, 6, 12 mėnesių laikotarpiui, taip pat keliems įvažiavimams pro Kinijos sieną.

LR piliečiams turistiniam vizitui į Honkongą iki 90 dienų vizos nereikia. Pasas turi galioti mažiausiai 90 dienų iki išvykimo iš Honkongo datos, tačiau rekomenduojamas paso galiojimo laikas yra 6 mėnesiai.

DAUGIAU INFORMACIJOS ČIA.

Skrydžių datos

galima išskristi galima grįžti

Skrydžių tvarkaraštis ir aviabilietai
Pradžia
Naktys
Iš miesto
Keliautojai
Šalis: Kinija
Išplėstinė paieška
Viešbutis
Viešbučio kategorija
Maitinimas
Šalis: Kinija
Išplėstinė paieška