Kelionių organizatorius  TEZ TOUR (toliau vadinamas teztour.lt) savo svetainėje visais įmanomais būdais siekia užtikrinti, kad turistinių kelionių rezervavimo paslaugos būtų saugios ir atviros. Šiame dokumente pranešame naudotojams, kokia informacija apie naudotoją gali būti prieinama mūsų svetainėje ir kaip kelionių organizatorius panaudoja gautą informaciją.

Informacijos rinkimas

Registruojantis TEZ TOUR svetainėje www.teztour.lt, naudotojui siūlome užpildyti registracijos formą. Joje prašome nurodyti vardą bei pavardę, elektroninio pašto adresą, gimimo datą ir, jei sutinkama, telefono numerį. Šie duomenys išsaugomi svetainės klientų duomenų bazėje ir naudojami rezervuojant keliones, siunčiant patvirtinimus, kuponus bei kitus dokumentus, kurie būtini, norint suteikti ir gauti paslaugas, taip pat komunikuojant  su duomenis pateikusiu svetainės lankytoju. Kitu tikslu duomenys nenaudojami, taip pat jie neperduodami tretiesiems asmenims.

Slapukai (Cookies)

Slapukai (Cookies) – tai nedideli tekstiniai dokumentai. Jie paprastai saugomi naudotojo kompiuteryje iki naršymo sesijos pabaigos, o kai kuriais atvejais ir ilgiau. Naudotojui lankantis teztour.lt svetainėje, iš jos išsiunčiamas vienas ar keli slapukai į jo kompiuterį ar kitą įrenginį.

Slapukai naudojami:

  • siekiant palengvinti naršymą bei pagerinti suteikiamų paslaugų kokybę, pvz., išsaugoti naudotojo nustatymus;
  • atsekti, ar buvo sumokėta už rezervuotas paslaugas. Naudotojui pasirinkus jį dominančias paslaugas ir mokėjimo būdą, svetainė jį nukreipia į teztour.lt partnerio svetainę, kurioje apmokamas užsakymas. Teztour.lt nepateikiami asmeniniai mokėjimą atliekančio naudotojo duomenys (kreditinių kortelių duomenys) – perduodama informacija tik apie mokėjimo operacijos rezultatą. Remiantis ja, užsakymas patvirtinamas arba atmetamas;
  • analizei atlikti, reklamos tikslais.

Plačiau apie mūsų naudojamus slapukus

Slapukų ir kitų įrankių naudojimas reklamai

Teztour.lt svetainėje naudojamasi trečiųjų šalių paslaugomis, kurios padeda stebėti lankomumo statistiką, gauti informaciją apie reklaminių kampanijų konversijas ir kt. Teztour.lt šių paslaugų ir įrankių nenaudoja informacijos apie konkrečius svetainės lankytojus rinkimui – naudojami tik bendrieji statistiniai duomenys apie svetainės lankomumą ir jos bei reklaminių kampanijų veiksmingumą. Toliau pateikiamas trečiųjų šalių teikiamų paslaugų, teikiamų teztour.lt svetainėje, sąrašas, taip pat ir nuorodos į tų paslaugų privatumo politiką.

„Google Analytics“ „Google Inc.“ („Google“) tinklalapių analizės įrankis

„Google Analytics“ – tai nemokamas „Google“ tinklalapių analizės įrankis, kuris internetinių svetainių savininkams leidžia sužinoti kaip lankytojai elgiasi jų tinklalapiuose. Informacija renkama anonimiškai. Atsekdama lankytojų veiksmus svetainėje, „Google Analytics“ naudoja nuosavus slapukus. Jie leidžia sužinoti, ar lankytojas anksčiau lankėsi tinklalapyje, iš kokių svetainių perėjo ir kiek laiko jose išbuvo.

Teztour.lt naudoja „Google Analytics“ pakartotinės rinkodaros funkciją.

„Google Analytics“ pakartotinės rinkodaros funkcija leidžia dar kartą kreiptis į naudotojus, kurie anksčiau lankėsi svetainėje, pasitelkiant specialiai jiems skirtus skelbimus „Google“ partnerių svetainėse. Pavyzdžiui, naudotojas, apsilankęs teztour.lt svetainėje, bet nusprendęs nepirkti paslaugų, gali pamatyti „AdWords“ reklaminius skelbimus kitose tinklalapiuose, kur bus siūlomi geresni pasiūlymai iš teztour.lt svetainės. Be to, teztour.lt svetainės reklamai „AdWords“ sistema parenka panašias tikslines auditorijas pagal jų individualius interesus, amžių ir gyvenamąją vietą.

Naudotojas visada gali išjungti „Google“ sistemos slapukus. Jam tereikia apsilankyti slapukų išjungimo puslapyje.

Naudotojas, norėdamas pakeisti ir išjungti „Google Analytics“ funkcijas, taip pat gali pasinaudoti:

Su „Google“ reklaminių paslaugų aprašymu ir jų dokumentacija galima susipažinti čia. „Google“ privatumo politika pateikiama čia.

Asmeninė informacija

Jūsų asmeninė informacija, kuriai priskiriamas ir elektroninio pašto adresas, negali būti perduota trečiosioms šalims, su jomis susijusioms įmonėms bei rinkodaros bendrovėms. Mūsų įmonė, gavusi Jūsų sutikimą, šią informaciją gali naudoti tik rinkodaros tikslais.

Privatumo politikos pakeitimai

Privatumo politika gali keistis. Visi šio dokumento pakeitimai bus skelbiami šiame puslapyje.

Kilus papildomų klausimų arba atsiradus abejonių dėl privatumo politikos, naudotojas gali pateikti užklausą teztour.lt administracijai el. paštu info@teztour.lt