Опубликовано: 13.02.2019

По време на „Ваканция Holiday & SPA 2019“ (14.02.2019 г. - 16.02.2019г. ), всички посетители на щандът на TEZ TOUR България  (Зала 1, Сектор В, Щанд 4) в ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР ще имат възможност да участват в ТОМБОЛА за следните награди:

- 1 ваучер за 200.00  лева към резервация за почивка в Турция за лято 2019;
- 1 ваучер за 100.00  лева към резервация за почивка в Египет за пролет 2019;
- 1 ваучер за 100.00 лева към резервация за почивка в Египет за пролет 2019.

Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез жребий на 16 февруари 2019 г. от 15:00 часа на щанда на TEZ Tour България. 

Желаещите ще трябва да попълнят ТАЛОН за участие, който може да бъде взет от нашия шанд.


Описаните по-долу правила определят основните условия и срокове, отнасящи се „TEZ TOUR, EXPO 2019“, наричана по-долу за краткост „Томболата“

1. Общи
Томболата е организирана от "ТЕЗ Тур България" ЕООД. Участниците в Томболата са длъжни да спазват условията и разпоредбите на настоящите официални правила на Томболата, наричани по-долу за краткост „Официални правила“. Последните ще бъдат достъпни за целия период на продължителност на Томболата на https://www.tez-tour.com/bg/sofia/ & Фейсбук страницата на "ТЕЗ Тур България" ЕООД. "ТЕЗ Тур България" ЕООД си запазва правото едностранно да променя и/или допълва Официалните правила в хода и в рамките на периода на Томболата, като промените влизат в сила след оповестяването им на https://www.tez-tour.com/bg/sofia/ & Фейсбук страницата на "ТЕЗ Тур България" ЕООД.
Срок: Томболата ще се проведе в периода от 14 февруари 2019 г. до 16 февруари 2019 г., включително. Посоченият срок може да бъде променян едностранно с решение на "ТЕЗ Тур България" ЕООД.
Територия: Томболата се организира и провежда на територията на Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“ /организирано в периода: 14.02-16.02.2019/.
Други: Официалните правила са задължителни и обвързващи за участниците в Томболата. С извършването на което и да е от действията за участие в Томболата, участниците потвърждават, че са запознати с настоящите Официални правила, разбрали са ги и ги приемат безусловно.
2. Право на участие
В Томболата имат право да участват всички физически лица, навършили 18-годишна възраст, с потвърдено писмено съгласие за участие в Томболата.
Едно физическо лице има право да участва с едно писмено съгласие, което предоставя чрез т. нар. „талон за участие“.
Едно писмено съгласие дава право на спечелване само на една награда от Томболата.
Участието в Томболата е безплатно.
В играта нямат право да участват работниците/служителите и лицата, които участват в управлението, контрола или капитала на "ТЕЗ Тур България" ЕООД, в т. ч. членовете на техните семейства по права линия без ограничение, по съребрена линия до трета степен, включително. Ограниченията по предходното изречение се прилагат изцяло и за всички останали лица, които осъществяват каквато и да е дейност в "ТЕЗ Тур България" ЕООД, включително, но не само физически лица, работниците/служителите и лицата, които участват в управлението, контрола или капитала на "ТЕЗ Тур България" ЕООД.
3. Награди
Наградите в Томболата са 3 /три/ броя и са следните:
1 /един/ ваучер за 200.00 /двеста/ лева към резервация за почивка в Турция за лято 2019;
1 /един/ ваучер за 100.00 /сто/ лева към резервация за почивка в Египет за пролет 2019;
1 /един/ ваучер за 100.00 /сто/ лева към резервация за почивка в Египет за пролет 2019.
4. Теглене на награди
Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип чрез жребий на 16 февруари 2019 г. от 15:00 ч на щанда на "ТЕЗ Тур България" ЕООД /на ежегодното Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“/.
"ТЕЗ Тур България" ЕООД ще се свърже с печелившите участници или по мейл, или по телефон, предоставени в писмен вид от всеки участник. За целта всяко физическо лице, желаещо да участва в томболата на "ТЕЗ Тур България" ЕООД следва да посочи име и фамилия, телефон за връзка и мейл, за да получи инструкции, относно получаване на наградата. В случай че печеливш участник не отговори на обаждането или на мейла в срок до 5 /пет/ календарни дни, "ТЕЗ Тур България" ЕООД по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.
Всички получени от печелившия участник във връзка с получаване на награда инструкции, дадени от страна на "ТЕЗ Тур България" ЕООД в писмена и/или устна форма, са абсолютно задължителни и "ТЕЗ Тур България" ЕООД по собствена преценка може да лиши печеливш участник от правото му да получи награда, при пълно или частично неизпълнение на която и да е от дадените му инструкции.
Всички участници в Томболата безусловно и неотменимо се съгласяват, че резултатите от тегленето са окончателни и не подлежат на оспорване от когото и да е, на каквото и да е основание.
5. Получаване на награди
За да получи наградата печеливш участник, задължително следва да се легитимира с лична карта и всички други предоставени от страна на "ТЕЗ Тур България" ЕООД средства за идентифкация, както и да подпише всички документи, предоставени му от страна на "ТЕЗ Тур България" ЕООД във връзка с предаването на наградата. Печеливш участник, който не е потърсил в срок от 10 /десет/ календарни дни от уведомяването спечелената от него награда, автоматично и безусловно губи правото да я получи.
В случай че печеливш участник загуби или бъде лишен от правото да получи награда, "ТЕЗ Тур България" ЕООД може да извършат ново теглене за съответната награда.
6. Защита на личните данни. Задължение за истинност на предоставените данни
С предоставянето на попълнен „талон за участие“ всеки участник в Томболата дава изричното си и еднозначно съгласие за участие в Томболата. С този талон всеки участник се съгласява да предостави доброволно следните си лични данни:
име и фамилия;
телефон за връзка;
мейл за връзка.
Посочените и предоставени от всеки участник лични данни ще бъдат обработвани и използвани от "ТЕЗ Тур България" ЕООД само и единствено за целите на Томболата.
Печелившите участници в Томболата носят персонална отговорност за верността на предоставените данни. Подаването на неверни данни може да доведе до лишаване на съответния участник от правото му да получи награда.
7. Публичност
Печелившите участници изрично, неотменимо и безусловно се съгласяват, че задължително условие, за да получат спечелената награда e, че "ТЕЗ Тур България" ЕООД има право, с цел популяризиране резултатите от Томболата, да използва предоставените от печелившите участници в Томболата данни на интернет адреса https://www.tez-tour.com/bg/sofia/, на Фейсбук страницата на "ТЕЗ Тур България" ЕООД, аудио, печатни и видео материали, които се разпространяват/излъчват публично.
Печелившите участници се съгласяват, че служители на "ТЕЗ Тур България" ЕООД могат да комуникират с тях посредством телефонни разговори и мейли, както и да им предоставят информация под формата на електронни бюлетини за предстоящи събития и промоции, организирани от страна на "ТЕЗ Тур България" ЕООД.
8. Други
"ТЕЗ Тур България" ЕООД има неотменимото право едностранно, по всяко време да променя Официалните правила или да прекрати Томболата. В тези случаи "ТЕЗ Тур България" ЕООД няма да носи, спрямо когото и да било, каквато и да е отговорност за понесени загуби и/или пропуснати ползи, резултат от промяната и/или прекратяването. В тези случаи на участниците в Томболата не се дължи каквато и да е компенсация.
"ТЕЗ Тур България" ЕООД си запазва правото по всяко време да отстранят от Томболата участник, който не спазва Официалните правила или чийто действия създават отрицателен имидж на "ТЕЗ Тур България" ЕООД или по някакъв начин са в ущърб на последния или в други основателни случаи.
Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.
Всички спорове по тълкуването и прилагането на тези Официални правила се решават чрез преговори и споразумение, а, ако такива не може да бъдат постигнати, доколкото подсъдността не е императивно определена, се отнасят за решаване от компетентния съд в Р България.
Участието в Томболата означава, че конкретното физическо лице приема настоящите Общи правила и дава своето изрично и еднозначно съгласие.
"ТЕЗ Тур България" ЕООД не носи отговорност в случай че наградените са възпрепятствани да се възползват от спечелените награди.
Официалните правила са достъпни за периода на провеждане на Томболата на:
https://www.tez-tour.com/bg/sofia/;
Фейсбук страницата на "ТЕЗ Тур България" ЕООД.